Kako se rešiti viška kilograma i celulita

 

Bodyshock tretman

Ovo je jedan od retkih tretmana tela koji je oduševio sve naše dosadašnje klijente koji su ga probali. Tretman je specifičan po tome što dolazi iz poznate farmaceutske kuće Mesoestetic koja se bavi proizvodnjom najinovativnijih mezokoktela koji se koriste u estetskoj medicini za rešavanje različitih problema i nedostataka kože lica i tela. Bodyshock tretman je njihova inovativna formulacija koja menja mezoterapiju (injekcioni unos mezokoktela). Verujem da ste pomislili ma daj:))) I ja sam  isto, kako da ne;) Trebala mi je cela godina da se odlučim da ga probam i uvrstim u ponudu našeg kozmetološkog centra, ali sada posle godinu iskustva primene ovog tretmana mogu vam reći da je odlična stvar za gubitak obima, ubrzanje procesa gubitka kilograma, eliminacija celulita i poboljšanje kvaliteta kože.

Bodyshock tretman je namenjen tretmanu upornih masnih naslaga i gubitku kilograma na jedan bezbolan način, bez neprijatnih uboda iglom, bez podliva i perioda oporavka.

Ovaj profesionalni tretman tela zahvaljujući većem izboru koktela potpuno je prilagodljiv vašim potrebama. Pomoću aplikacije, koju nam je obezbedio Mesoestetic,  za svakog klijenta određuju se tačne doze na osnovu kozmetičke dijagnoze. Unosom podataka poput obima, da li osoba ima vidljiv celulit ili ne, koji je BMI, da li je osoba na dijeti itd. dobija se tačno uputstvo o pripremi koktela koji će se aplikovati u tretmanu.

 

Tretmanom se rešava:

  1. Abdomen – uklanjanje akumuliranih masnih naslaga na stomaku kao i na bočnim delovima struka, popravlja čvrstinu kože;
  2. Gluteus – podiže i zateže glutealnu regiju;
  3. Noge – drenira i eliminiše nakupljene masti;
  4. Nadlaktice – smanjuje obim i zateže kožu;
  5. Dupla brada –  uklanja masnoće u predelu brade;

Tretman je vrlo prijatan uz osećaj zagrevanja. Preparati (piling, aktivacioni rastvor + busteri, maska) nanose se masažnim i drenažnim pokretima tako da ceo protokol izgleda kao SPA tretman. Tretman traje do sat vremena zavisno od toga koliko se regija tretira.

Na kraju tretmana se nanosi intenziv krema koja ima zadatak da omogući produženo delovanje aktivnih sastojaka, dajuću koži svilenkast efekat. Aktivni sastojci se ne spiraju sa kože u periodu od 24h a deluju na tri nivoa:

  1. Ubrzavaju mikrocirkulaciju poboljšavajući oksigenaciju tkiva;
  2. Adipozno tkivo – prazne masne ćelije popravljajući konture tela;
  3. Vezivno tkivo – popravljaju čvrstinu, elastičnos i hidrataciju tkiva.

Rezltati u tretmanu se postižu zahvaljujući lipolitičkom, firming i drenažnom efektu.

Preporučeni broj tretmana u seriji je do 10, sprovodi se 2 x nedeljno u periodu od 5 nedelja.

Naše iskustvo pokazuje da se zadovoljavajući rezultati postižu sa 8 tretmana a prvi znaci efikasnosti tretmana se uočavaju veoma brzo. Zavisno od toga koji su ciljevi bili postavljeni rezultati koji se postižu ogledaju se u smanjenju obima, čak i do 16 cm u struku. Ukoliko osoba uključi svakodnevnu aktivnost poput šetnje i prelaska do 10.000 koraka tokom dana uz korekciju ishrane gubitak kilograma je od 4 kg pa i više, imali smo zaista sjajne rezultate.

Ovaj tretman je idealan i za one koji su fizički aktivni, zdravo se hrane ali se muče sa lokalizovanim mastima na određenim regijama poput unutrašnji deo butina, donji stomak. Ovaj tretman dođe kao fajnal touch:))

Sjajna stvar  je što nam ovaj tretmana omogućava da ga kombinujemo i sa drugim tretmanima kako bi smo postigli maksimalne rezultate.

Može se primenjivati u kombinaciji sa: shockwave aparatom, presoterapijom – aparaturna limfna drenaža, stimulacija strujom, radiotalasi i termoterapija.

Shockwave tretman u kombinaciji sa bodyshock tretmanom je idealna kombinacija za celulit i smanjenje obima.

Bodyshock i presoterapija – aparaturna limfna drenaža za smanjenje obima i detoksikaciju organizma, naročito se preporučuje osobama koje zadržavaju vodu.

Bodyshock i Indiba – ovo je moćna kombinacija za tretman duple brade, za smanjenje obima i zatezanje kože nakon porođaja, smanjenje obima i poboljšanje tonuka kože i celuita.

Za ovo leto smo se posebno pripremili imajući iskustvo iz predhodnih sezona i pripremili jedinstven program profesionalnih tretmana, ishrane i produžene kućne nege. Uspeh je obavezan, “raketa do leta”:)) ma koliko godina da imate.

Synergy Lift ball
Close Moja korpa
Close Lista želja
Close Pregledali ste
Close
Close
Kategorije