Kozmetološki centar Melbi

Kozmetološki centar Melbi osnovan je sa ciljem da svojim klijentima pruži jedinstven spoj znanja, iskustva i saradnje uz pomoć specijalista za negu kože, strukovnih kozmetičara estetičara, tako i farmaceuta specijalista kozmetologije.

Naša osnovna misija – individualni pristup klijentu sa ciljem da se na najbolji način kreira protokol profesionalnih tretmana uz custom skincare proizvode za produženu negu kod kuće.

Svaka koža je mikrokosmos za sebe i zahteva poseban pristup u rešavanju problema. Do zdrave, negovane i lepe kože dolazi se kontinuiranom i adekvatnom negom. Mi znamo koliko je važno pronaći pravi proizvod i pravi tretman za Vas, zato volimo da sagledamo i saslušamo sve probleme koje imate i sa kojima se svakodnevno srećete kada je u pitanju vaša koža, i da na zahteve odgovorimo profesionalno i odgovorno.

Ispred našeg tima je Milica Ignjatović, strukovni kozmetičar estetičar i specijalista medicinske estetike.

„Ono što mogu istaći u svom radu jeste želja da u našem Kozmetološkom centru stvorim jednu oazu u kojoj ćete naići na potpuno razumevanje Vaših želja i potreba da rešite svoj problem u nezi kože. Krajnji cilj, kao imperativ lepote, jeste da se istakne prirodna lepota, zdrav i blistav ten.
Danas u eri interneta preplavljeni smo savetima i dezinformacija, veliki broj ljudi uz sve te savete godinama pokušava da reši problem svoje kože, često i uz velika ulaganja, luta i ima osećaj da se stalno vrti u krug i nikako da dođe do željenih rezultata. Zato mi nezi kože pristupamo sagledavajući sve aspekte u nezi, njene idividualne karatkeristike, pratimo tok profesionalnih tretmana, prilagođavamo kozmetičke proizvode za produženu kućnu negu a prema potrebi upućujemo i na dodatne konsultacije i preglede.

Moje školovanje u oblasti kozmetičke nege počinje 1996. godine kroz srednje stučno obrazovanje, zatim nastavljam studije na Visokoj medicinskoj školi u Beogradu gde sam diplomirala kao student generacije na odseku Viši kozmetičar estetičar. Odmah po završetku otpočinjem rad kao nastavnik u Farmaceutsko-fizioterapeutskoj školi. Dugogodišnji rad u školi omogućio mi je saradnju sa stručnjacima iz različitih oblasti koji su radili na ostvarivanju nastavnog programa za smer kozmetički tehničar i tako stičem uvid u važnost svakog pojedinačnog stručnjaka u svojoj oblasti kao što su: dermatolozi, farmaceuti, fizijatri, specijalisti estetske hirurgije, fizioterapeuti i dr. za postizanje dobrih rezultata u pogledu estetskog izgleda lica i tela.
Radom sa srednjoškolcima sagledavam i pratim probleme mlade tinejdžerske kože, etape u lečenju, emocionalne poteškoće sa kojima se sreću, važnost rada na edukaciji o pravilnoj nezi, održavanju lične higijene i sticanju zdravih navika. Otuda nije slučajno da je veliki broj tinejđžera svoje poverenje ukazao našem centaru jer se tu osećaju prijatno, sigurno, uz brzo vidljivo poboljšanje u izgledu kože.

Želja da u svom poslu budem što bolja ogleda se kroz kontinuiranu edukaciju i stalno učenje, izjednačavanje diplome po Bolonji i sticanje zvanja Strukovni estetičar kozmetičar, specijalizacija na stukovnom programu iz oblasti medicinske estetike, položen državni ispit u zdravstvu, praćenje savremenih dostignuća kroz stručna putovanja i praćenje sajmova kozmetike poput Cosmoproof u Bolonji, Beauty Forum u Minhenu, Pariz i dr.

Istakla bih da sam i predsednik Udruženja profesionalaca u oblasti estetike i očuvanja zdravlja EstetikPro kao i stalni saradnik na izradi stučne publikacije Magazina EstetikPro. Jedan sam od autora udžbenika Estetske nege, Kozmetoterapisje procedure u tretmanima lica i drugih stručnih publikacija.

Svaki aspekt mog profesionalnog razvoja doprineo je da bolje sagledam fine karakteristike i potrebe kože u različitim starosnim grupama, pa i potrebe kože kroz različita godišnja doba, kao i pre i nakon hirurško – estetskih intervencija.

U dostizanju ciljeva oslonila sam se i na znanje i kliničko iskustvo Dr sci. med. Danijele Pecarski i njenu kolekciju luksuzne prirodne kozmetike Natural Cosmetics by Dr Pecarski.“

Znanja, priznanja i sertifikati:

 • Green Peel® – herbal peeling
 • Dr. med. Christine Schrammek Kosmetik product line and treatments
 • Theoretical and practical application of mesotherapy MSFPHARM Aestetics od Derma
 • Theoretical and practical application of chemical peel MSFPHARM Aestetics od Derma
 • md:peel Tretmani md:ceuticals
 • PRX-T 33 no-needles biorevitalisation WIQO med
 • PRP (Platelet reach plasma)
 • Medicinskiй centr bioregulяcionnoй medicinы valeologii i kosmetologii “Belый Angel”
 • mesoestetic Bodyshock
 • mesoestetic hemijski pilinzi i microneedling
 • Autorisiertes Institut
 • Dr med. Christine Schrammek derma.cosmetics
 • Dr med. Christine Schrammek Green Peel
 • Dr Pecarski Natural cosmetic

Ukoliko Vam je potreban savet, nega, pregled kože ili imate promene poput pigmentacija, bora, oslabljenog tonusa kože, dehidratacije, perutanja, celulita, rozacee, masne kože, ožiljaka i dr. javite nam se, mi smo tu da nađemo rešenje za Vas.

Close Moja korpa
Close Lista želja
Close Pregledali ste
Close
Close
Kategorije