Pregled kože

Pregled kože vršimo najasvremenijim Khazaka dermo-kozmetičkim skenerom za analizu kože. Courage + Khazaka electronic GmbH je svedski lider u proizvodnji opreme za analizu kože. Ovaj savremeni aparat se sastoji od nekoliko sondi i kamera pomoću kojih se detaljno i precizno određuju parametri kože poput nivoa: hidratacije, sebuma (masnoće), melanina, ineziteta pigmentacionih fleka, osetljivost kože, dubina bora.
Analizom kože jasno se uočavaju potrebe kože kao i nedostaci koji se trebaju korigovati. Uočavanje promena na koži pregledom su od presudnog značaja za određivanje dijagnoze, pravilnog toka tretmana, praćenje napretka ali i za pravilnu preporuku personalizovane produžene nege kod kuće.
Kompijuterski, slikovni prikaz kože i uočenih promena omogućava da jasnije sagledamo i analiziramo kožu, kao i da klijenti steknu bolji uvid u stanje svoje kože u odnosu na svoju starosnu dob.

 • Anamneza
 • Merenje nivoa:
  – hidratacije
  – sebuma
  – melanina
  – dubine bora
  – elastičnosti kože
 • Slikanje promena
 • Određivanje tipa kože.
Obavezno uraditi pregled na prvom susretu a zatim po potrebi radi praćenja rezultata.
Svi tipovi kože bez obzira na starost i pol.

Pregled je besplatan.

Pišite nam...

Ukoliko imate problem za koji smatrate da Vam možemo pomoći, pišite nam. Potrudićemo se da Vam odgovorimo i pomognemo u što kraćem roku. 

Close Moja korpa
Close Lista želja
Close Pregledali ste
Close
Close
Kategorije