Microneedling

Microneedling je vrsta mezoterapije gde primenjujemo sinergičko dejstvo mezokoktela i aparata za microneedling. Specijalno dizajnirani aplikatori sa finim nežnim iglicama omogućavaju da se prevaziđe barijera i otpor kože i odvije apsorpcija aktivnih sastojaka u visokim koncentracijama. Ovaj tretman se naziva i kolageno idukciona terapija zbog svoje efikasnosti u pogledu intezivne stimulacije sinteze kolagena. Tretman podstiče regeneraciju kože i daje efekat zatezanja i podmlađivanja. Tretman je bezbolan, prijatan, i ne zahteva period oporavka uz maksimalan učinak sa samo jednim tretmanom.
U nedelji nakon tretmana odvija se proces regeneracije, koža je vidno osvežena, popravlja se tonus u predelu jagodica a bore su pliće.
Primenom prave i inovativne tehnologije svojim klijentima pružamo odmah vidljive rezultate i obezbeđujemo dugoročne efkte u sinergiji delovanja aparata i preparata.

 

  • čišćenje kože lica, vrata i dekoltea
  • piling prema tipu kože
  • sam proces mikroneedlinga lica, regije oka, usana i vrata uz kombinaciju različitih vrsta seruma
  • biocelulozna maska
  • masaža vrata i dekoltea
  • aplikacija zaštitne kreme
Jednom mesečno.

– Zrela koža,
– Fotooštećena koža, – Hiperpigmentacije, – Melazme, – Ožiljci od akni, hirurški ožiljci i strije, – Oslabljen tonus kože usled promene kilaže, -Proširene pore,
– Bore.

10.000 – 16.000 dinara

Pišite nam...

Ukoliko imate problem za koji smatrate da Vam možemo pomoći, pišite nam. Potrudićemo se da Vam odgovorimo i pomognemo u što kraćem roku. 

Close Moja korpa
Close Lista želja
Close Pregledali ste
Close
Close
Kategorije