tretman čišćenje

tretman-ciscenj

Tretman čišćenja

Tretman čišćenja je klasični tretman koji je nezamenjljiv i obavezan minimum dva puta godišnje. Jedan ovakav tretman neophodno je uraditi u periodu septembar – oktobar kada kod svih tipova kože zbog sunčanja i primene zaštitnih preparata dolazi do pogoršanja i pojave otvorenih komedona, zatvorenih komedona i akni.

 

Kod mlađih masnih koža ova vrsta tretmana se radi sa manjim razmakom na početku terapije a zatim se razmak između tretmana sve više produžava.

 Klasičan ili higijenski tretman

Klasičan ili higijenski tretman je tretman čišćenja koji podrazumeva pripremu kože pomoću pilinga i termo procedura kao što je para ili termo maska u kombinaciji sa preparatima koji omekšavaju kožu. Nakon čiščenja vrši se dezinfekcija kože Darsonvalom i aplikacija maski.

ciscenje
TRETMAN CENA
Klasičan tretman čišćenja
3000 din
Klasičan tretman čišćenja za tinejđžere
2000 din
Fitoklasik tretman (klasičan tretman + fitopiling)
4500 din
Organik klasik tretman (fitopakovanje + aloja vera)
5000 din
ultrazvucno-ciscenje

Ultrazvučno čišćenje lica

Ultrazvučno čišćenje lica podrazumeva primenu aparata tj ultrazvučne špatule pomoću koje se na blag i nežan način čisti koža. Ovaj tretman čišćenja pogodan je za zrele, osetljive kože, kože sklone crvenilu, za one koji imaju prošrene kapilare i rozaceu.

 

Primena špatule dovodi do odstranjivanja orožalih ljuspica sa površine kože, detaljno čisti pore i neravnine, odstranjuje sebum i komedone sa površine bez osećaja bola i nelagodnosti. Može se koristiti kao samostalan tretman ili u kombinaciji sa biološkim tretmanima revitalizacije.

TRETMAN CENA
Ultrazvučno čišćenje lica
2500 din
Ultrazvučno čišćenje lica sa masažom lica, vrata i dekoltea
3000 din
Ultrazvučno čišćenje lica sa aparaturnom mezoterapijom
5000 din
Ultrazvučno čišćenje lica sa radiotalasnim liftingom
5000 din
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt