STRUČNI TIM

milica-k

MILICA KATANČEVIĆ IGNJATOVIĆ

Strukovni estetičar – specijalista medicinske estetike

Svoje obrazovanje i upoznavanje sa kožom, negom i kamuflažom nesavršenosti kože otpočinje još 1996. god. na smeru za scenskog maskera, još tokom školovanja stiče bogato iskustvo o dekorativnim procedurama kroz praksu na televiziji, pozorištu i filmu. Nakon završene srednje škole svoje obrazovanje
nastavlja na Višoj medicinskoj školi u Zemunu koju završava 2003. god. kao student generacije. 2011 god. vrši usaglašavanje zvanja po Bolonji a 2017. god. završava specijalističke studije iz oblasti medicinske estetike.
Od 2003. god. radi kao nastavnik teorijske i praktične nastave u Farmaceutsko – fizioterapeutskoj školi u Beogradu, tokom dugogodišnjeg rada i stalnog usavršavanja Milica nesebično deli svoje iskustvo i znanje pa je tako radila i kao saradnik u nastavi na Strukovnoj medicinskoj školi u Beogradu, Školi za medicinu i estetiku u Beogradu, Koleđžu za kozmetologiju u Banja Luci.

Koautor je uđžbenika Estetska nega za učenike medicinskih škola, osnivač i stalni saradnik na izradi stručne publikacije Magazin EstetikPro, predsednik Udruženja profesionalaca za esteiku i očuvanje zdravlja EstetikPro. Trener je za Vecom beauty kozmetoterapijske aparate.

marina-j

MARINA JOJIĆ

Strukovni estetičar – specijalista medicinske estetike

Nakon završene Srednje medicinske škole,svoj profesionalni put nastavlja upisom na Višu Medicinsku školu u Zemunu,gde 2006.godine diplomira i stiče zvanje viši kozmetičar-estetičar. 2011.god. vrši usklađivanje zvanja po Bolonji,a 2017.god. završava specijalističke studije iz oblasti medicinske estetike. Od 2006.godine radi kao nastavnik praktične i teorijske nastave u Farmaceutsko- fizioterapeutskoj školi u Beogradu,a od 2016.god.angažovana kao saradnik u nastavi na Visokoj zdravstvenoj školi strukovnih studija u Beogradu na predmetu nega kože u dermatologiji.
Trener je za Vecom beauty kozmetoterapijske aparate.

marijana

MARIJANA MILOSAVLJEVIĆ

Dipl. farm. specijalista kozmetologije

2004. god je diplomirala na Farmaceutskom fakultetu Univerziteta u Beogradu sa temom Primena masnog ulja noćurka u lekovitim i kozmetičkim preparatima. Još tada je svoju pažnju i interesovanje usmerila ka kozmetičkim preparatim, prirodnim sirovinama i načinima rešavanja estetskih nedostataka kože. Svoja znanja u ovoj oblasti dodatno proširuje i specijalizacijom iz oblasti kozmetologije i specijalizira sa temom: Formulacija i karakterizacija kremova za posvetljavanje kože sa standardizovanim suvim ekstraktom Phyllanthus emblica (Emblica™).

Svoj rad započinje u laboratoriji kao rukovodilac galenske laboratorije “Kirka Farma”. U to vreme bavi se formulacijom kozmetičkih preparata i dijetetskih suplemenata. Od 2005. godine otpočinje i rad u nastavi sa učenicima Farmaceutsko – fizioterapeutske škole u Beogradu na smeru farmaceutski tehničar. Urednik je stručne publikacije Magazin EstetikPro i jedan od osnivača Udruženja profesionalaca za estetiku i očuvanje zdravlja EstetikPro.

marina-lazi

MARINA LAZIĆ

2000. god maturirala na smeru Scenski masker – vlasuljar u Školi za negu lepote u Beogradu. Još za vreme školovanja njenu pažnju je privukla televizija i televizijska šminka. Tako da je odmah iz školske klupe i završene prakse, otpočela sa radom na televiziji Pink. Od tada pa sve do danas Marina je šminker na ovoj televiziji. Njeno iskustvo kroz dugogodišnji rad ogleda se u stalnom praćenju trendova, poznavanju uticaja svetla na šminku, dobrom kreiranju stajlinga kroz dobar make –up.
Marina Lazić se godinama unazad bavi profesionalnim šminkanjem i za potrebe snimanja muzičkih spotova, reklama, kampanja, modnih editorijala.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt