RWT – Shockwave terapija

RWT – Shockwave terapija

Radijalna terapija udarnim talasima je moderan, pouzdan i efikasan tretman koji koristi visoko energetske zvučne talase koji se uvode u tretiranu regiju. Poznata je još i pod nazivom shockwave terapija.

rwt–sockwave-terapija

Ova terapija pomoću visoko energetskih akustičnih talasa prenosi svoju energiju na tkivo izazivajući procese regeneracije tkiva. Odlične rezultate daje u terapiji celulita jer pozitivno deluje na:

  • Cirkulaciju: na tretiranom mestu ovi talasi izazivaju efekat revaskularizacije dovodeći svežu krv na mesto tretmana čime se ubrzava regeneracija i zalečenje tkiva. Osnovni problem celulita jeste lošan cirkulacija, zastoj limfe i nagomilavanje toksina.
  • Smanjenje bola: kod uznapredovalog oblika celulita, uglavnom kod mlađih klijenata, javlja se bol prilikom palpacije a neke osobe konstantno imaju neprijatnosti u obliku bola, trnjenja, teških i natečenih nogu koje su posledica celulita. Ovi simptomi nestaju vrlo brzo već posle par tretmana.
  • Metabolizam: na tretiranom području RWT talasi izazivaju oksigenaciju tkiva, bolju ishranu i bolje snabdevanje edematoznog tkiva novom energijom. Vremenom dolazi do ubrzanja metabolizma u tretiranom području, eliminacije nakupljene tečnosti i toksina.
  • Bolju sintezu kolagena: ovaj segment je takođe važan u tretmanu celulita jer vremenom dolazi do stradanja struktura u dermu usled napredovanja celulita i formiranja makronodula. Stimulacijom sinteze kolagena jača se struktura derma, koža postaje čvršća i poboljšava se estetski izgled.

U tretmanu celulita naročito uznapredovalog, preporučujemo Vam da tretman otpočnete baš ovim aparatom. Pored rezultata koji se dobijaju još jedna je njegova značajna prednost što se može raditi jednom nedeljno što zaposlenim dama jako znači.

 

Preporuka je otpočeti sa 4 RWT terapije u kombinaciji sa vakum masažom, nakon toga nastaviti sa još 4 RWT terapije u kombinaciji sa mezoporacijom. Prve četri terapije će dati rezultate u pogledu izbacivanja tečnosti i smanjenja obima od 1 do 3 cm u zavisnosti od oblika i stepena celulita. U nastavku terapije pomoću mezotretmana doćiće do glačanja površine i poboljšanja celulita. Ova metoda je značajna i po tome što promene u tkivu nastavljaju da se odvijaju i po završetku serije tretmana a rezultate u punom sjaju će te videti i dva meseca nakon tretmana.

TRETMAN BROJ TRETMANA CENA
RWT 20min + vakum drenaža gratis
1 tretman
2500 din
RWT 20min
4 tretmana paket
8.000 din
RWT 20min + mezoporacija
 1 tretman
4.500 din
RWT 20min + 4 mezoporacija
 4 tretmana
16.000 din
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt