mikrodermoabrazija

Mikrodermoabrazija

Mikrodermoabrazija je savremena estetska procedura koja ima posebno mesto u salonu i jedan je od protokola koji je već duže vreme prisutan a zahvaljujući svom učinku sigurno je da će još dugi niz godina biti nezamenljiv. Ovo je vrsta aparaturnog pilinga kože, gde se na jedan fin način odstranjuju površinski slojevi a koža je vidno glatkija i mekanija odmah nakon tretmana.

 

Ovaj tretman stimuliše regeneraciju površinskog sloja kože, pomaže u odstranjivanju hiperpigmentacija, odličan je za tretman masne kože jer sprečava zadebljanje kože, zadržavanje sebuma i formiranje komedona.

mikrodermobrazija-

Mikrodermoabrazija se koristi u tretmanu fotooštećene kože, kože sa proširenim porama i ožiljcima, zatvorenim komedonima, solarnih hiperpigmentacija. U ovim slučajevima je neophodno protokol ponavljati kako bi se postigli zadovoljavajući rezultati. Razmak između tretmana se određuje zavisno od tipa kože i njene osetljivosti, najmanji razmak između tretmana je oko deset dana.
Ukoliko želimo samo da osvežimo kožu, da je prosvetlimo i učinimo glatkom i mekanom dovoljno je uraditi i samo jedan tretman i on se može izvoditi na svim tipovima kože.

TRETMAN BROJ TRETMANA CENA
Mikrodermoabrazija
1 tretman
2500 din
Mikrodermoabrazija serija od 4 tretmana
4 tretmana
8.000 din
Hydro facial
1 tretman
4.000 din
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt