mezoterapija

mezoterapija

mezoterapija

Mezoterapija je savremena metoda unošenja aktivnih supstanci kao što su vitamini, minerali, antioksidansi u dublje slojeve kože kako bi se koža podmadila, zategla, hidrirala, regenerisala.

 

Cilj terapije uglavnom jeste podmlađivanje i stimulacija sinteze kolagena ali se ova metoda uspešno koristi i u tretmanima hiperpigmentacija (fleka) i ožiljaka od akni.
Mezoterapija se može izvoditi aparaturno ili sa iglom.

Aparaturna mezoterapija

Aparaturna mezoterapija bez igle podrazumeva primenu savremenog aparata koji omogućava prodor visokih koncentracija aktivnih sastojaka iz seruma u dublje slojeve kože bez upotrebe igle.

 

Količina unetih sastojaka ide i do 98%. Na ovaj način možete komforno uživati u tretmanu lica, vrata i dekoltea. Efekti tretmana su: bolja hidratacija kože, regeneracija površinskog sloja kože, koža je značajno glađa i mekša, poravnanje bora, lifting efekat, posvetljavanje flekica, poboljšanje tonusa, poboljšanje cirkulacije.

Tretman se preporučuje jednom nedeljno u seriji od nekoliko tretmana kako bi se sa brojem ponavljanja napravio depo hijaluronske kiseline i drugih aktivnih sastojaka koji će vidljivo podmlađivati kožu.

aparaturna-mezoterapija
TRETMAN BROJ TRETMANA CENA
Aparaturna mezoterapija lice i vrat
1 tretman
 3.500 din
Aparaturna mezoterapija lice, vrat i dekolte
1 tretman
4.000 din
Aparaturna mezoterapija serija lice i vrat od
4 tretmana
12.000 din
Aparaturna mezoterapija serija  lice, vrat i dekolte od
4 tretmana
14.000 din

*Preporuka za ovaj tretman*

Ukoliko imate hijaluronske filere možete raditi ovuvrstu tretmana, ona će redovno hidratisati vašu kožu i obezbeđivati dovoljnu količinu hijaluronina tako da vaši rezultati postignuti hijaluronskim filerima duže traju.

mezoterapija-iglom

Mezoterapija sa iglom

Mezoterapija inglom je odličan anti-age tretman jer se iglom isporučuju koktel seruma direktno u dublje slojeve kože tako da se dobija intezivna ishrana same kože a procesi starenja se značajno usporavaju. Vremnom u koži dolazi do sporije sinteze kolagena, smanjena količina kolagena dovodi do smanjene čvrstine kože, smenjene elastičnosti, pojave bora i produbljivanje mimičnih bora.

Mezoterapija iglom je idealan tretman protiv starenja jer podstiče sintezu kolagena, regeneraciju svih slojeva kože, provocira faktore rasta i dovodi do obnove i podmlađivanja kože.

TRETMAN BROJ TRETMANA CENA
Mezoterapija
1 tretman
 6.000 din
Mezoterapija serija od
4 tretmana
20.000 din
Mazoterapija i hemijski piling
1 tretman
8.500 din

Mezopen i dermaroller

Mezopen i dermaroler su još jedan vid mezoterapije. Ovo su specijano dizajnirani aparati koji poseduju veći broj iglica koje mogu biti različite dužine i praviti oštećenja u koži različite dubine. Oštećenja koja nastaju provociraju obnovu kože i glačaju njenu površinu, pritom je povećan unos seruma u dublje slojeve kože.

mezopen
dermaroler

Ovaj vid tretmana se preporučuje za tretiranje ožiljaka od akni, za podmlađivanje kože i poboljšanje tonusa kože. Dermaroleri mogu se koristiti i za veće površine kao što su stomak, butine, nadlaktice i značajno poboljšati izgled opuštene kože ili kože izbrazdane strijama.

TRETMAN BROJ TRETMANA CENA
Mezopen
1 tretman
 6.000 din
Mezopen i hemijski piling
1 tretmana
8.000 din
Mezopen serija od
4 tretmana
18.000 din
Mezopen i hemijski piling serija od
4 tretmana
 27.000 din
Dermaroler
1 tretman
8.000 din
Dermaroler
4 tretmana
24.000 din
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt