mezoterapija

mezoterapija

mezoterapija

Mezoterapija je savremena metoda unošenja aktivnih supstanci kao što su vitamini, minerali, antioksidansi u dublje slojeve kože kako bi se koža podmadila, zategla, hidrirala, regenerisala.

 

Cilj terapije uglavnom jeste podmlađivanje i stimulacija sinteze kolagena ali se ova metoda uspešno koristi i u tretmanima hiperpigmentacija (fleka) i ožiljaka od akni.
Mezoterapija se može izvoditi aparaturno ili sa iglom.

59

Aparaturna mezoterapija

Aparaturna mezoterapija bez igle podrazumeva primenu savremenog aparata koji omogućava prodor visokih koncentracija aktivnih sastojaka iz seruma u dublje slojeve kože bez upotrebe igle.

 

Količina unetih sastojaka ide i do 98%. Na ovaj način možete komforno uživati u tretmanu lica, vrata i dekoltea. Efekti tretmana su: bolja hidratacija kože, regeneracija površinskog sloja kože, koža je značajno glađa i mekša, poravnanje bora, lifting efekat, posvetljavanje flekica, poboljšanje tonusa, poboljšanje cirkulacije.

Tretman se preporučuje jednom nedeljno u seriji od nekoliko tretmana kako bi se sa brojem ponavljanja napravio depo hijaluronske kiseline i drugih aktivnih sastojaka koji će vidljivo podmlađivati kožu.

TRETMAN BROJ TRETMANA CENA
Aparaturna mezoterapija lice i vrat
1 tretman
 4.000 din
Aparaturna mezoterapija lice, vrat i dekolte
1 tretman
5.000 din
Aparaturna mezoterapija serija lice i vrat od
4 tretmana
14.000 din
Aparaturna mezoterapija serija  lice, vrat i dekolte od
4 tretmana
16.000 din

*Preporuka za ovaj tretman*

Ukoliko imate hijaluronske filere možete raditi ovuvrstu tretmana, ona će redovno hidratisati vašu kožu i obezbeđivati dovoljnu količinu hijaluronina tako da vaši rezultati postignuti hijaluronskim filerima duže traju.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt