laserska epilacija

laserska epilacija

laserska epilacija

Laserska epilacija je inovativna i uspešna metoda za trajno uklanjanje neželjenih dlaka sa gotovo svih površina na telu. Laserska epilacija je metoda kojoj se mogu podvrgnuti jednako i žene i muškarci, bilo da žele da tretiraju neku manju površinu na licu ili cela leđa i noge.

Laserska epilacija je potpuno bezbedna metoda i koža posle tretmana ostaje nepromenjena bez neželjenih pigmentacija i ožiljaka.Za razliku od drugih metoda uklanjanja dlaka, kao npr. depilacija voskom, depilacione kreme, brijanje koje daju privremene i kratkotrajne rezultate, laserska epilacija pruža brze i trajne rezultate. Laserska epilacija je metoda izbora i kod osoba koje imaju problem sa uraslim dlakama kako na licu tako i na telu.

Maljavost više nije u modi !!!
Rešite se malja i uživajte u lepoti svog tela.

Problem uraslih dlaka je često ne samo estetski već i zdravstveni problem, jer dolazi do upalnih procesa koji mogu biti izuzetno bolni. Sve druge tehnike za uklanjanje dlaka ne mogu ponuditi dovoljno dobro rešenje za urasle dlake. Laserska epilacija je jedina delotvorna i uspešna metoda kojom se trajno rešava problem uraslih dlaka.
Laserska epilacija je brzo, sigurno i uspešno rešenje za sve neželjene dlake na licu i telu. Laserska epilacija je medicinski najsavršenija, najjednostavnija, najefikasnija, najmanje bolna, najjeftinija i najtrajnija metoda danas dostupna u svetu!

laser aparat
TRETMAN CENA
Elektrostimulacija
600 din
Elektrostimulacija + presoterapija
1400 din
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt