Hemijski piling

Hemijski piling

Ožiljci od akni, proširene pore, hiperpigmentacije, bore, fotoostarenje samo su neki od problema na koži koji se mogu rešavati hemijskim pilinzima. Paleta hemijskih pilinga je jako široka i svaki od tih pilinga prilagođen je za određeni tip kože i određeni problem. Kozmetoterapeut na osnovu pregleda kože odlučuje koju će vrstu pilinga koristiti radi postizanja najboljih rezultata.

 

Mogu se koristiti površinski ili srednje duboki pilinzi, primenom kvalitetnih preparata postiže se kontrolisana eksfolijacija kože. Blaži oblici pilinga mogu se kombinovati i sa drugim procedurama, jer je nakon hemijskog pilinga koža spremna da primi „kozmetičku infuziju“ u vidu seruma koji se mogu aplikovati na više načina.

hemijski-piling
slojevi-koze
delovanje-pilinga

Terapeut za vašu kožu u skladu sa vašim svakodnevnim aktivnostima bira vrstu pilinga kao i dodatne postupke koje će koristiti. Za postizanje željenih rezultata neophodno je postupak ponavljati. Blaže forme pilinga ne izazivaju intezivno perutanje i ljušćenje kože, već dovode do osveženja i regeneracije, tako da su pogodni za antiage tretmane kod poslovno aktivnih osoba kako bi mogli da normalno odlaze na posao a da dobiju jedno divno osveženje kože.

 

TRETMAN BROJ TRETMANA CENA
Hemijski piling
1 tretman
od 2500 do 7000 din
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt