Profesionalna šminka

Dobro urađena profesionalna šminka može polepšati, podmladiti svako lice, sakriti nedostatke kože ali i upotpuniti stajling osobe. Da bi šminka ispunila visoke zahtreve klijenata neophodno je pored dobrih dekorativnih preparata da šminker poseduje i znanje i veštinu. Marina Lazić, scenski masker vlasuljar – dugogodišnji profesionalni šminker televizije Pink, će odgovriti na sve vaše zahteve i učiniti da se osetite posebno i neodoljivo. Učinite važne trenutke nezaboravnim.

 

 

Cena profesionalnog šminkanja 5.000 din

Svilene trepavice

Želite da imate potpuno prirodne, bujne trepavice? Svilene trepavice će učiniti vaš pogled neodoljivim, vizuelno povećati oko i delovati jako prirodno. Svilene trepavice su svilenkaste niti koje se lepe pojedinačno “dlaka na dlaku”, zbog toga izgledaju jako prirodno i nesmetaju tokom svakodnevnih aktivnosti.

Učinite svoj pogled neodoljivim čak i bez šminke.

 

Cena svilenih trepavica 4000 din

Korekcija do 4 nedelje 2500 din

Korekcija do 5 nedelja 2800 din

Korekcija do 6 nedelja 3 000 din

Gel lak

Gel lak je posebna vrsta gelova koji minimalno oštećuju nokte a brzo i jednostavno se nanose. Da imate lepo nalakirane nokte do dve nedelje omogućiće vam gel lak.

 

Gel lak cena 1200 din

Bojenje obrva

Bojenje obrva specijalnim bojama koje su netoksične za osetljivu kožu regije oka su odlično rešenje za sve one koji imaju: jako svelte obrve, sede dlake, retke obrve. Boje za obrve će obojiti dlaku, dati definicuju obrvama a same obrve će izgledati gušće.

 

Korekcija obrva i bojenje obrva 400 din

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt